NOKI Poşet Dosya


Belge niteliğindeki çeşitli evrakların muhafazası son derece önemlidir. Kurumsal ihtiyaçlarda bunu NOKI poşet dosyalar ile sağlamak mümkündür.  Bu tür evrak ve belgelerin muhafaza altında tutulması için son derece pratik ve kolay bir çözümdür. NOKI marka güvencesi ve kalitesi ile kolayca ulaşabileceğiniz NOKI poşet dosyalar; 100 adetlik A4 standart ölçüsünde dosyasında hemen kullanabileceğiniz şekilde hazırdır.


NOKI Poşet Dosyaların Özellikleri

 

NOKI poşet dosyalar kolay buruşmaz ve kırışmaz bu özelliklerini yapımında kullanılan özel plastik maddesinden alır. 


Büro ve ofislerde baş edemediğiniz birçok evrak ve belgelerinizin derli toplu ve aradığınızda elinizin altında olacak şekilde muhafaza edeceğiniz güvenli bir evrak çantası özelliğinde olan NOKI poşet dosya sınıflandırdığınız evraklarınız ve belgeleriniz için çok iyi bir arşiv niteliği havasında olacaktır.


Genel olarak işyerlerinizde bazen de evlerinizde muhafaza altına alacağınız; anlaşma metinleri, sertifikalar, özel evraklar, dokümanlar, diploma gibi belgelerin zarar görmeden saklanması gerekmektedir.


Bu tür belgeleriniz için özel kaygan plastik maddelerden yapılmış, kolay kırışmayan ve kırılmayan NOKI poşet dosyalara A4 boyutlu, 21.6 cm X 30 cm boyutlarında, 11 delikli 95 mikron ideal ölçülerinin yanı sıra özel kaygan bir plastik çeşidi olan sağlam polipropilen maddesinden yapılmıştır.


Özel klasörler içinde değerli evraklarınızı dış etkenlerden korumak üzere tasarlanmış olan poşet dosyalar birçok özel hizmeti ile büro ve işyerlerinizin vazgeçilmezidir.


Şeffaf dosya ve föy dosyası adı ile de bilinen NOKI poşet dosyalar piyasada 100 adetlik paketler halinde satılmaktadır.


NOKI Kalitesi ve Güveni

 

NOKI markası güvencesi altında satışa sunulmuş olan poşet dosyalar, aynı zamanda markanın güvencesi altındadır. Standart özelliklerinin dışında renkli kenarları ile çeşitlilik arz eden NOKI poşet dosyalar, sizlere bir ömür gerekli olan tüm evrak ve belgeleriniz için ayrıcalıklı bir muhafaza sunmaktadır.


Poşet dosya çeşitleri:


  • NOKI delikli şeffaf poşet,
  • NOKI A4 ekstra poşet dosya,
  • NOKI A4 karışık körüklü dosya,
  • NOKI A4 üstten fermuarlı şeffaf dosya,
  • NOKI A4 cepli çıtçıtlı CD dosyası çeşitleri ile beğeninize sunulmuştur.


Noki poşet dosyalar sizler için değer taşıyan; tüm doküman, belge, arşivlenecek her şey için uzun süre koruma sağlayacak pratik olduğu kadar şık bir muhafaza sistemidir. Avrupa Tedarik güvencesiyle siz de arşivleme işleriniz için bu ürünleri satın alabilirsiniz.