Araç Yıkama Makinaları


Aracınız kirlendiğinde yıkanması için genellikle benzin istasyonlarında bulunan bir yıkamacı firmaya gidersiniz.


Yıkama işlemini kendiniz basit bir sistemle de yapabilirsiniz. Avrupa tedarik firması artık birçok araç yıkama makinası ile bir parmak ucu yakınlığında hizmetinizde. Teknolojinin ürettiği en son modelleri en uygun fiyatlarla size ulaştırmak için, "http://www.avrupatedarik.com" her an hizmetinizdedir.


Neden Araç Yıkama Makinası kullanılmalı ?


Öncelikli olarak bir aracınız varsa onun temizliğini içinize sinecek bir şekilde yapmak isteyebilecek ve bunun son derece kolay ve zevkli bir iş olduğuna kanaat getireceksiniz.


Bu kolaylığı size sağlayacak olan araç yıkama makinasını ise Avrupa Tedarik firması en gelişmiş modeli en uygun fiyata size ulaştıracaktır. Tahmin edilenin aksine araç yıkama makinaları öyle fazla bir cüsse ve fiyat içermemekte, her zevke ve keseye hitap etmektedir. Araç yıkama makinalarını aracınızın bagajında taşıyabileceğiniz gibi garajınızda da her an hazır tutabileceksiniz.


Basınçlı yıkama, normal yıkama gibi değişik özellik ve markalardan oluşan araç yıkama makinaları çok çeşitlilik gösterir. Piyasada amatör ve profesyonel modelleri mevcuttur. Markasına göre fiyat aralıkları; 300 TL ile 10 bin TL arasındadır.


Araç Yıkama Makinası Modelleri


Piyasada amatörlerin kolayca kullanabileceği Bosch marka elektrikli AQT serileri 300 lira ile 800 lira arasında temin edilebilir. Size bir tık kadar yakın olan Avrupa tedarik şirketi en iyi markayı en iyi fiyata size ulaştırmaya hazırdır.


Profesyonel araç yıkama makinalarını şöyle sıralayabiliriz:


  1. Flora TH200 sıcak soğuk yıkama,
  2. Attlas PWH250 Basınçlı oto yıkama makinası,
  3. Ryobi RPW2500WB yüksek basınçlı oto yıkama makinası,
  4. Attlas PWH200 basınçlı oto yıkama makinası,
  5. Flora TH200 Oto yıkama makinası,
  6. Karcher Pro HD 400 basınçlı oto yıkama makinası,
  7. Lavor tormenta 28 basınçlı oto yıkama makinası,
  8. Flora H220 soğuk oto yıkama makinası.

Tüm model çeşitleri ve uzman danışmanlık hizmeti ile Avrupa Tedarik firması hizmetinizdedir.