Zemin Temizlik Makinası


Yoğun alışveriş merkezlerinde, hastane gibi benzer yerlerde önemli olan zemin temizliği için Avrupa Tedarik şirketi dünya markası TASKI modelleri ile hizmetinizdedir.


Modern toplumlarda gözde işyeri ve hizmet işlevlerinin yapıldığı alanların yüz akı olmak durumunda olan zemin temizliği bu temizlik işini en iyi yapacak TASKI garantili ürünleri ile Avrupa tedarik güvencesi ile sizlerle buluşmaya hazırdır. Neden TASKI zemin temizlik makinaları diye sorduğumuzda bu zemin temizleme makinalarının birçok üstün özelliği ile öne çıktığını görürüz.


Hijyenik bir temizliğin sağlanması ve zaman kaybının önüne geçilmesi için mutlaka zemin temizlik makinelerinin kullanılması gerekmektedir. Bu makinelere sitemizden ulaşabilirsiniz.


Neden TASKI Zemin Temizlik Makinası?


Avrupa tedarik firması tarafından kullanıcıya sunulan TASKI zemin temizlik makinası bir çok değişik model ve kabiliyette makinası ile hemen hemen her zeminde mükemmel sonuç alır.


Örnek olarak dünyanın en küçük kombine zemin yıkama makinesi yüzde 99 kuruluk oranı ile bir TASKI zemin temizlik makinesidir. Tüm zemin yıkama makineleri anında kuru zemin güvencesi, basit ve ergonomik kullanım, sağlamlık, güvenilirlik, kolay bakım, mükemmel temizlik performansları ile birçok özelliği ile rakipsizdir.


En dar alandan en geniş alanlara dek mükemmel sonuç verecek şekilde tasarlanan modellerin işlevleri her modelinde eşittir. Örnek olarak geniş alanlar için tasarlanan akülü kombine yer yıkama makinası yenilikçi konsepti ve tüm kumandalara kolay erişim ile göze çarpar. Yenilikçi vakum başlıkları ve micro-rotating fırça sistemi bir başka farklılığıdır.


Zemin Temizleme Makinası Modelleri


Genellikle en dar zeminlerden en geniş zeminlere göre planlanmış zemin temizlik makinaları; 10-30 milyon TL fiyat aralığındadır. Avrupa tedarik firmasından,  en uygun fiyat koşulu ile temin edebileceğiniz zemin temizleme modellerimizin bazıları şunlardır:


 1-TASKI swingo 150 E zemin yıkama makinası: %99 kuruluk oranı ile dünyada üretilen en küçük kombine zemin yıkama makinesi olan model, 335 mm çalışma genişliği, anında kuru zeminler ve dar alanlarda bile etkin mükemmel bir temizlik performansı ile alanında tek.


2-TASKI Combimat 350 E elektrikli zemin yıkama makinası: Genellikle kalabalık olduğu kadar dar olan bölgeler için tasarlanmış bir zemin temizleme makinasıdır.


3-TASKI Swingo 455 E elektrikli zemin yıkama makinası: Küçük alanlar için tasarlanmış, üstün manevra yeteneği ve erişilmaz yıkama performansı ile öne çıkan bir zemin temizlik makinasıdır.


4-TASKI Swingo 1255 E elektrikli zemin yıkama makinası: Orta büyüklükte alanların zemin temizliği için tasarlanmış bir model. Artırılmış tank kapasitesi ve güvenli ergonomik kullanım kolu ile öne çıkan bir zemin temizleme makinesi.


5-TASKI Swingo 755 E elektrikli zemin yıkama makinası: Basit ve kolay bakım olanağının yanı sıra; %40 solüsyon tasarrufu sağlayan CSD sistemi ile 4 saate kadar çalışma süresi ile öne çıkan zemin temizleme modeli.