Omo 


Kirlenmek güzeldir sloganı ile hayatımızda yer sahibi olan Omo, çeşitlendirdiği ürün yelpazesi ile birlikte kullanıcılara mükemmel bir temizlik sunmaktadır. Özellikle Omo Active Fresh isimli ürünü ile son zamanlarda adından sıkça söz ettirmektedir. Kullananların memnun kaldığı ve daima önerdikleri Omo Active Fresh ile inatçı lekelerinizden kurtulabilir ve temizliğin keyfini çıkarabilirsiniz. 


Omo Active Fresh 


Ön yıkamaya gerek duymadan tek seferde çamaşırlarınızdaki inatçı lekelerle savaşan Omo Active Fresh, sıvılaştırılmış formülü ile lekelere hızlı etki ederek mükemmel bir temizlik sunar. İçerisinde bulunan benzersiz parfümü ile haftalarca kalıcı muhteşem bir koku sunar.


Omo Active Fresh İle Çamaşırlar Nasıl Yıkanır?


Çamaşır yıkama işleminde öncelik makinenizin temizliğidir. Temiz bir makine artı Omo Active Fresh eşittir temiz çamaşırlar diyebiliriz. Yıkayacağınız çamaşırlarınızda çıkmayacağını düşündüğünüz lekeler yok ise Omo Active Fresh’ten yıkama sadece bir kapak koyarak mükemmel temizliğe kavuşabilirsiniz.


Omo Active Fresh İle Nar Ve Nar Gibi Kalıcı Lekeler Çıkar Mı?


Sevilen nar lezzetinden sırf neden olduğu lekeler yüzünden vazgeçmek zorunda değilsiniz. Çünkü Omo Active Fresh sıvı deterjan içerisinde bulundurduğu gizli formülü ile çamaşırlarınızın ilk günkü gibi temiz ve lekesiz kalmasına yardımcı olur. Ancak uygulama işlemi sırasında öncelikle lekelenmiş kumaşın altına bir bez sermeniz ve lekenin daha fazla yayılmasını önlemiş olmanız gerekmektedir. Daha sonra mümkün ise bir peçete veya kağıt havlu yardımı ile tekenin üzerinde bulunun fazla sıvıyı emdirerek alın. Nar suyu gibi ıslakken daha kolay çıkabilecek lekelere mutlaka ilk anlarda müdahale etmenizi tavsiye edebiliriz. Ardından lekenin üzerine çok az miktarda Omo Active Fresh dökün ve ardından ister elinizde isterse makinenizde ılık su ile yıkayınız.


Not: Suyun asla sıcak olmaması gerekmektedir. Sıcak su lekenin kumaşa iyice işlemesine neden olacaktır. Sıcak su kullandığınız takdirde lekeniz yıkadığınızda çıkmış olsa dahi renkte bir solma veya pembeleşme ileriki zamanlarda gözünüze çarpacaktır.


Makinede yıkama işlemi sırasında dikkat etmeniz gereken en önemli şey kıyafetinizin yıkama talimatıdır. Talimatlara uyarak ve Omo Active Fresh sıvı deterjandan asla vazgeçmeyerek, tertemiz lekesiz kıyafetlere sahip olabilirsiniz.