Ariel Dağ Esintisi


Türkiye’nin 1 numaralı deterjanı olarak bilinen Ariel, tüm dünyadaki kadınların dostudur. Eşsiz formülü ile lekesiz temizlik sunan Ariel en çok sevilen Ariel Dağ Esintisi ile temiz havayı çamaşırlarınıza taşımaktadır. Hem hijyen hem de doğal bir koku isteyenlerin tercihi haline gelen Ariel Dağ Esintisi, evinizin bir numaralı deterjanıdır.


Ariel Dağ Esintisi Ürünleri


Çamaşırlar bilindiği üzere beyazlar, renkliler ve siyahlar gibi ayrılarak yıkanmaktadır. Çok çeşidi ile her giysiye uygun toz ve sıvı deterjan çeşidi bunan Ariel Dağ Esintisi sizi kullandığınız herhangi bir üründe de yalnız bırakmamaktadır. Toz ve sıvı deterjan çeşitlerinden 1.5 kg’dan başlayarak hemen hemen her boy ürünü bulunan Ariel Dağ Esintisi her bütçeye de uygundur.


Ariel Dağ Esintisi Sıvı Deterjanın Diğerlerinden Farkı



Çıkmaz denilen lekelerin hepsini tek seferde çıkarma gününe sahip Ariel Dağ Esintisi sıvılaştırılmış formülü ile çamaşırlarınızı yıpratmadan tertemiz olmasını amaçlamaktadır. Özellikle çıkmayacağı düşünülen yağ lekeleri, nar lekesi, şurup lekesi ve daha bir sürü leke ile başa çıkan Ariel Dağ Esintisinin sıvı deterjanını makinenizdeki çamaşırlarınızın üzerine sadece bir kapak koyarak, çamaşırlarınız yıkama talimatına göre yıkadığınızda muhteşem bir temizlik elde edebilirsiniz. Ancak lekeniz kurudu ise veya üzerinden birkaç gün geçti ise yıkama işleminden önce lekenizin üzerine bir miktar Ariel leke savar kapak fırçalar ile bir miktar deterjan sürmeniz gerekmektedir. Daha sonra çamaşırlarınız Ariel Dağ Esintisi ile ilk kez giyilmiş gibi lekesiz ve tertemiz bir kokuya sahip olacaktır.


Ariel 2’si 1 Arada Dağ Esintisi Nedir?


Sıvı ve toz deterjan gücünü bir arada sunan Ariel sıvı deterjan, Ariel Parlak Renkler toz deterjanın leke çıkarıcısı ve sıvı deterjanın gösterdiği özen ile birlikte leke çıkarma gücünü ve sıvı deterjanların avantajları bir arada sunmaktadır. Renklilerin ve beyazların parlaklığını kaybetmemesini sağlarken çamaşırların üzerinde tortu bırakmaz. Ayrıca leke savar kapağı ile en zor lekelerin bile kolaylıkla çıkmasına yardımcı olur. Ariel leke - savar kapak fırçalar ile lekenin üzerine uygun miktarda deterjan uyguladığı takdirde çamaşırınız makineden çıktığı andan itibaren lekeden eser kalmaz.